Calciu Vegetal Femei 60 caps

Acest calciu este natural, se absoarbe peste 90% ceea ce il face aliatul pesoanelor de sex feminin mai ales aproape de varsta menopauzei. Fata de calciu simplu Locomotor, Biocalciul pentru femei mai contine isoflavonoizi extrasi din Pueraria lobata Wild si Zinc. Combate osteoporoza (efecte vizibile imediate garantate), amelioreaza dureri menstruale sau sindrom premenstrual, combate bufeuri, tulburari ale somnului, iritabilitate,  mentine sanatatea si elasticitatea pielii, previne aparitia imbatranirii premature. De asemenea indicat impreuna cu zincul pentru a ramane insarcinata.


Aceste suplimente le folosim in familie la cei mari si cei mici de peste 5 ani cu rezultate uimitoare. Uimitoare in sensul ca am evitat sistemul medical, iar bunica mea a implinit 95 de ani. Cei doi copii au de 3 si 7 ani si i-am ferit de medicamente. Dar zilnic gustam cate ceva din cele 9 suplimente, preventiv.  Peste 1800 de persoane se bucura azi de aceste produse. Multora dintre ele le-am putut arata efectele oferind-le gratuit un test de sanatate cu aparatul de biorezonanta inainte si dupa tratament.

Ele functioneaza holistic, nu au contraindicatii, reactii adverse si sunt aprobate de Ministerul Sanatatii

0722593925 este nr meu unde ma puteti contacta si intreba despre diferite probleme. Cu drag va voi raspunde acolo unde voi sti.

Spune-ţi opinia

Please login or register to review

Calciu Vegetal Femei 60 caps

Timp estimativ de livrare

  • Producător: Bio Eden Line
  • Cod produs: natural
  • Disponibilitate: Intreaba stoc : 0722.593.925
  • 113,00 Lei