Condiţii de garanţie

Specificaţiile tehnice de pe pagina magazinului online sunt cu caracter informativ, în conformitate cu datele transmise de către furnizorii, producătorii sau reprezentanţii oficiali. Acestea pot fi modificate fără înştiinţare prealabila şi nu constituie obligativitate contractuală. Fotografiile afişate au caracter orientativ şi pot conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Produsele achiziţionate la distanta

Conform O.G. 130/2000 produsele achizitionate la distanta se pot returna doar in ambalajul lor original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea lor fara penalitati si fara a invoca vreun motiv.
Cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de catre client folosind acelasi serviciu de curierat.

Vom inapoia suma de bani, s-au dupa caz inlocui produsele in termen de 30 de zile de la data primirii lor.

Suma returnata clientului nu include cheltuielile de transport.

Nu se accepta produsele care prezinta modificari fizice, loviri, zgarieturi socuri mecanice.


Produsele care nu sunt conforme cu specificatiile de pe site-ul nostru se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului , in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.

Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.
Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform vom restitui contravaloarea acestuia.

Produsele primite defecte

In cazul in care produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta defecte de fabricatie vor face obligatoiu obiectul garantiei.

* Disclaimer EDENLINE